Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

PortAventura World denkt open te kunnen op 15 mei

30-04-2021, 17.53 uur

PortAventura World heeft vertrouwen in een opening op zaterdag 15 mei. Dat maakte het Spaanse pretparkresort vanmiddag bekend. De pretparken van PortAventura zijn al sinds half oktober dicht vanwege de regionale coronaregels.

In eerste instantie was er de hoop om weer open te gaan tijdens de kerstperiode. Toen dat geen optie bleek, verplaatste men de heropening naar 27 maart. Ook die datum werd niet gehaald. In andere delen van het land mochten de attractieparken ondertussen wel open.

Na maar liefst zeven maanden zijn bezoekers straks weer welkom in PortAventura World. Voorlopig blijven de bestaande hygiëne- en veiligheidsmaatregelen van kracht. Zo moeten bezoekers voortdurend mondmaskers dragen en afstand houden van andere gezelschappen.

Waterpark
De vakantiebestemming in Salou bestaat uit drie verschillende parken: PortAventura Park, Ferrari Land en Caribe Aquatic Park. In verband met corona is het laatstgenoemde waterpark vorig jaar niet opengegaan.Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be