Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling maakt openingstijden en entreeprijzen voor mei, juni en juli bekend

29-04-2021, 12.39 uurBeeld: @promenadefotos

De Efteling werkt toe naar een heropening op dinsdag 11 mei. Vandaag maakt het attractiepark de openingstijden en entreeprijzen voor de komende maanden bekend. In principe is de Efteling tot en met donderdag 8 juli doordeweeks geopend van 10.00 tot 18.00 uur en in het weekend tot 19.00 uur.

Bij drukte kunnen de openingstijden verruimd worden. Een kaartje op datum kost doordeweeks 41 euro en in het weekend 43 euro. In coronatijd geeft de Efteling online geen extra korting op de reguliere toegangsprijs. Flexibele tickets, geldig tot en met 9 januari volgend jaar, kosten 45 euro.

Net als vorig jaar moeten dagbezoekers en abonnementhouders hun dagje uit vooraf reserveren. Via de Efteling-website zijn vanaf vandaag tijdslots te boeken voor de komende maanden. Verblijfsgasten hoeven geen reservering te plaatsen.

Schommelschip
De Efteling is van plan om op 11 mei alle attracties in gebruik te nemen. Voor de maand mei staan geen noemenswaardige onderhoudsbeurten op de planning. In juni gaan schommelschip Halve Maen en het Spookslot enkele dagen dicht voor onderhoud.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be