Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling laat fans zelf een pin ontwerpen

28-04-2021, 22.11 uurBeeld: Eftelwesley

Efteling-fans krijgen de kans om hun eigen pin te ontwerpen. Het attractiepark heeft daarvoor een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Het winnende ontwerp wordt daadwerkelijk uitgebracht als een officieel Efteling-speldje.

Wie een poging wil wagen, kan via de website van de Efteling een digitaal sjabloon downloaden. Er is een vaste vorm met een gouden lijst. Enige vereiste is dat de pin een sprookjesthema moet hebben.

"Binnen de kaders van het sjabloon ontwerp je een afbeelding, bepaal je de kleurstelling en geef je je sprookje een naam", staat in de voorwaarden. "Hoe je jouw ontwerp vormgeeft, is helemaal aan jou. Je mag tekenen, schilderen, plakken, fotoshoppen enzovoort."

Jury
Meedoen kan tot zaterdag 15 mei. Het is mogelijk om een ontwerp per post of digitaal in te sturen. Alle inzendingen worden beoordeeld door een jury die de ontwerpen beoordeelt op basis van originaliteit, ontwerp en uitvoerbaarheid.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be