Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Grote transformatie aangekondigd voor Disneyland Hotel in Disneyland Paris

28-04-2021, 16.48 uur

Het iconische Disneyland Hotel in Disneyland Paris, dat de ingang vormt van het Disneyland Park, staat aan de vooravond van een grote renovatie. De komende jaren wordt het hotel uit 1992 van top tot teen onder handen genomen. Het complex komt in het teken te staan van de Disney-prinsen en -prinsessen.

"De bekende elegante Victoriaanse architectuur blijft, maar we voegen meer Disney-magie toe", staat in een persbericht. Alle publieke ruimtes en hotelkamers worden opnieuw ontworpen met de Disney-royals in het achterhoofd.

"Van klassiekers als Beauty and the Beast, Cinderella en Sleeping Beauty tot recente titels als Frozen and Tangled." De transformatie moet zorgen voor "een nog betere vijfsterrenervaring". Men gaat voor "een tijdloze koninklijke sfeer".

Zwembad
Ook is er aandacht voor de indeling van het gebouw. Zo wordt het zwembad vergroot en krijgen de restaurants een nieuw uiterlijk. De exacte planning is nog niet bekendgemaakt. Wel kwam vandaag alvast een ontwerp naar buiten.

De aangekondigde verbouwing is onderdeel van een breder plan om alle Disney-hotels op te knappen. Binnenkort opent het vernieuwde Disney's Hotel New York, dat voortaan draait om de Marvel-superhelden.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be