Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Blackpool Pleasure Beach

71 meter hoge achtbaan vastgelopen: bezoekers wandelen naar beneden

27-04-2021, 22.38 uur | Reacties

Eén van de hoogste achtbanen van Europa is afgelopen zondag vastgelopen bovenaan de liftheuvel. Vervolgens moesten de passagiers naar beneden lopen via een steile trap. Dat is te zien op verschillende filmpjes die op TikTok verschenen. Eén van de video's werd in enkele dagen tijd bijna twaalf miljoen keer bekeken.

De evacuatie vond plaats bij de 71 meter hoge rollercoaster The Big One in het Engelse pretpark Blackpool Pleasure Beach. Ene CJ Byrne maakte een videocompilatie van haar hachelijke momenten in de achtbaan en op de trap. De attractie kwam stil te staan door een technisch probleem.

Blackpool Pleasure Beach is weer open sinds 12 april. Bij The Big One werden afgelopen winter verschillende baandelen vervangen.

Na sluitingstijd
Overigens organiseert het pretpark zelf ook georganiseerde wandelingen naar de top van het stalen gevaarte, na sluitingstijd. Dat kost 65 pond per persoon, zo'n 75 euro.Meer Blackpool Pleasure Beach
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be