Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fort Fun Abenteuerland

Dieven stelen tuingereedschap uit Duits pretpark

27-04-2021, 17.06 uur

Het Duitse pretpark Fort Fun Abenteuerland is het slachtoffer geworden van een diefstal. Criminelen drongen het attractiepark afgelopen weekend binnen, tussen vrijdagavond en maandagochtend. Ze gingen ervandoor met tuingereedschap.

Twee bladblazers en een heggenschaar werden ontvreemd, meldt de lokale politie in een persbericht. De spullen bevonden zich in een afgesloten zeecontainer en een opslagtent. Elders in het park werd ook een brandblusser gestolen.

Bij de inbraak raakte de deur van een attractie beschadigd, aldus de politie. Men is op zoek naar getuigen. Fort Fun had in april weer open willen gaan, maar door de coronacrisis moet het park voorlopig gesloten blijven.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Fort Fun Abenteuerland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be