Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Verrassing voor vakantiegasten Duinrell: zweefmolen open

27-04-2021, 15.25 uur | Reacties

Vakantiegasten van Duinrell hebben maandagavond geluk gehad. Zij konden onaangekondigd een ritje maken in de 10 meter hoge zweefmolen Aqua Swing. Vanwege de coronamaatregelen is het Wassenaarse pretpark officieel nog gesloten. Toch werd de zweefmolen heel even in gebruik genomen voor toevallige voorbijgangers.

"We hebben een paar testritten gemaakt met enkele verblijfsgasten", bevestigt een woordvoerster aan Looopings. "Dit is dus niet structureel." De attractie draaide van 21.30 uur tot iets na 22.00 uur, voor zowel kinderen als volwassenen. Duinrell hield zich dus niet aan de landelijke avondklok, die officieel pas morgen vervalt.

Wie blijft slapen op het vakantiepark van Duinrell kan tijdens de meivakantie in elk geval gebruikmaken van enkele kleinschalige doe-attracties. Voorbeelden zijn de matjesglijbaan, de klimberg, de trampolines, de roeibootjes, de fietsmonorail, de Verkeerstuin en de waterspeelplaats bij het Tikibad.Meer Duinrell
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be