Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Rotterdam

Reuzenrad uit Walibi Belgium verrijst in Attractiepark Rotterdam

30-04-2021, 12.56 uur

Het oude reuzenrad uit Walibi Belgium keert langzaam maar zeker weer terug. Ondernemer Hennie van der Most nam de attractie uit 1979 enkele jaren geleden over voor zijn Attractiepark Rotterdam. Begin vorig jaar zijn de steunpilaren neergezet.

Pas deze maand werd begonnen met het plaatsen van de spaken van het rad. Inmiddels is bijna de helft van de spaken gemonteerd. Over enkele dagen moet het rad helemaal overeind staan. De gondels komen later, vertelt een woordvoerder aan Looopings.

"Die worden momenteel dichtgemaakt, zodat bezoekers altijd droog zitten." Eerder waren de bakjes helemaal open. In Walibi heette de attractie La Grande Roue. Hoe Attractiepark Rotterdam het rad gaat noemen, is nog niet duidelijk.

Familieachtbaan
De opening van het Rotterdamse pretpark werd al vaak uitgesteld. Tot nu toe is alleen een grote restauranttoren af, maar die staat al maanden stil door de coronacrisis. Verder heeft men onder andere een familieachtbaan, een schommelschip, een spookhuis, een bowlingbaan, botsauto's en een theaterzaal aangekondigd.Meer Attractiepark Rotterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be