Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park verkoopt zeep en shampoo uit themahotels

24-04-2021, 19.56 uur | Reacties

Nu de themahotels van Europa-Park gesloten zijn, komt het Duitse attractiepark met een manier om de hotelsfeer in huis te halen. In de officiële webshop van het park worden nu shampoo- en zeepflesjes verkocht afkomstig uit de Europa-Park-hotels.

Van beide producten zijn vier varianten beschikbaar, afkomstig uit de bekende hotels Colosseo, Bell Rock, Krønasår en El Andaluz. Voor een flesje shampoo of vloeibare zeep moet 8 euro afgerekend worden. De verzendkosten voor bestellingen vanuit Nederland bedragen ook 8 euro.

"Laat je betoveren door de geuren van rozemarijn, citroenmelisse en tijm", staat in de beschrijving. "Ingrediënten als zeemineralen en algenextracten verwennen de zintuigen." Eén van de flesjes bevat "zorgvuldig geselecteerde biologisch geteelde oranjebloesem en sandelhout".

Kalender
Europa-Park en de bijbehorende themahotels zijn al maanden gesloten vanwege de Duitse coronaregels. In de online kalender van het park wordt op dit moment maandag 17 mei genoemd als mogelijke openingsdatum.

Meer Europa-Park
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be