Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland-directeur kijkt vooruit: opknapbeurten en nieuwe attracties na coronacrisis

29-04-2021, 18.26 uur

Klik hier voor alle afleveringen van de Looopings Podcast

Nu de langverwachte heropening van de Belgische pretparken steeds dichterbij komt, kan Bobbejaanland zich langzaam maar zeker weer gaan bezighouden met het maken van toekomstplannen. Naar alle waarschijnlijk openen de attractieparken in België op zaterdag 8 mei. In de Looopings Podcast vertelt Bobbejaanland-directeur Yves Peeters hoe hij de afgelopen maanden heeft ervaren en wat hij van dit jaar verwacht.

Algemeen directeur Peeters wil ondanks alle financiële zorgen vooruit blijven kijken. Hij spreekt in de podcast over het lot van oudere attracties als Kinderland, waterbaan Indiana River en darkride El Paso, die volgens hem nog niet op het gewenste niveau zijn. Ook stipt hij aan wat volgens hem een goede nieuwe attractie voor Bobbejaanland zou zijn.

Voor Peeters zijn de zorgen nog niet helemaal voorbij: voorlopig is het pretpark gebonden aan strenge maatregelen, waaronder een zeer beperkte capaciteit. Ondertussen zit de concurrentie niet stil: Plopsaland en Walibi Belgium openen dit jaar beide een grote nieuwe achtbaan. Hoe gaat Bobbejaanland daarmee om?

Beluister deze aflevering via SpotifyDe Looopings Podcast is er voor iedereen die meer wil horen over de wereld van pretparken, dierentuinen en attracties. We spreken met prominenten uit de branche over hun werkzaamheden, visie en toekomstplannen. Wil je reageren, mail ons dan.

Luisteren én abonneren kan via gratis podcast-apps als Spotify, Apple Podcasts, Podimo, YouTube, Overcast, Podcast Addict, Castro en TuneIn.
Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be