Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Foto's: Duinrell geeft vakantiegasten bijzondere rondleidingen achter de schermen

28-04-2021, 23.10 uur | Reacties

Vakantiegasten van Duinrell kunnen in de meivakantie gratis een rondleiding achter de schermen volgen. Daarbij komen ze op plekken die normaal gesproken gesloten blijven voor publiek. Letterlijk en figuurlijk hoogtepunt is een tocht naar de top van de 22 meter hoge achtbaan Falcon.

Deelnemers van de tour mogen plaatsnemen in een bakje dat normaal gesproken gebruikt wordt om de attractie te evacueren. Een medewerker brengt de bezoekers naar boven, waar ze van het bijzondere uitzicht kunnen genieten en foto's kunnen maken.

"Het is een unieke ervaring waarvan we weten dat heel veel fans dat dolgraag een keer zouden meemaken", vertelt een woordvoerster. Verder laat de gids de werkplaatsen en stationsgebouwen van de Falcon en familieachtbaan Dragonfly zien. Daar volgt een uitleg over de werking van bijvoorbeeld de remmen, de wielen en de veiligheidsbeugels.

Zweefmolen
Ook zweefmolen Aqua Swing is onderdeel van de tours. De rondleidingen worden in de meivakantie meermaals per week gegeven. Verblijfsgasten ontvangen ter plekke het exacte programma, waarin ook alle andere activiteiten vermeld worden.

Hoewel nagenoeg alle attracties noodgedwongen buiten gebruik zijn, is het Wassenaarse pretpark wel toegankelijk als wandelgebied voor gasten van het vakantiepark. Enkele kleine doe-attracties mogen open, zoals de matjesglijbaan, de trapmonorail en de trampolines. Naast de grote speeltuin is een picknickzone met een buitenbar gerealiseerd.

Meer Duinrell
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be