Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Smakenrad

Culinair reuzenrad draait weer, dit keer in Breda

16-05-2021, 14.23 uurBeeld: @yvybttng

Reuzenrad Sky Vision staat de komende weken in Breda. De 50 meter hoge kermisattractie fungeert niet alleen als een uitkijkpunt, maar ook als een draaiend restaurant. Onder de noemer Smakenrad kunnen bezoekers in de gondels ontbijten, lunchen, borrelen en dineren.

Vorig jaar was de culinaire attractie al te vinden in Den Bosch, Groningen en Amsterdam. Door de coronaregels kwam daar in het najaar abrupt een einde aan. Nu de terrassen weer open mogen, kan ook het rad weer in gebruik genomen worden.

Het rad blijft zeker tot en met 27 juni staan op het Chasséveld in Breda. Op het menu staan gerechten van lokale restaurants. Reserveren kan online via de website van het Smakenrad. De initiatiefnemers hopen binnenkort ook weer open te kunnen in Amsterdam.

Meer Smakenrad
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be