Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Luchtfoto's: verlaten Bobbejaanland wacht op bezoekers

21-04-2021, 10.06 uurBeeld: @RabbitsBallooningTeam

Bobbejaanland is klaar om weer bezoekers te ontvangen, maar voorlopig ligt het Vlaamse pretpark er nog uitgestorven bij. Op Facebook verschenen bijzondere luchtbeelden van het lege attractiepark in Lichtaart, gemaakt door een ballonvaarder.

Op de foto's prijken alle acht de achtbanen in het park: Fury, Naga Bay, Typhoon, Oki Doki, Bob Express, Speedy Bob, Revolution en Dream Catcher. Ook attracties als giant frisbee Sledge Hammer, wildwaterbaan El Rio en het Reuzenrad komen in beeld.

De afbeeldingen werden gepubliceerd door Rabbits Ballooning Team uit Olen. Naar verwachting mogen de pretparken in België de poorten openen op zaterdag 8 mei. De autoriteiten houden nog wel een slag om de arm: de coronacijfers moeten gunstig genoeg zijn om een versoepeling te rechtvaardigen.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be