Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Artis

Testdagen Artis bevielen goed: dierentuin gaat nog een dag extra open

21-04-2021, 13.48 uur

De testdagen van Artis zijn afgelopen weekend zo goed bevallen dat het dierenpark nog een extra dag opengaat. Op vrijdag 30 april zijn opnieuw maximaal vijfduizend bezoekers welkom in de Amsterdamse dierentuin. Zij moeten zich vooraf laten testen op het coronavirus.

Artis was op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 april al open voor een pilot van de overheid. "Na een zonovergoten en drukbezocht openingsweekend heeft Artis besloten ook vrijdag 30 april de deuren te openen voor bezoekers", laat het park weten.

De kaartverkoop start morgen. Ondanks de verplichte test moeten bezoekers zich in het park nog wel aan alle coronamaatregelen houden, waaronder het dragen van mondkapjes in binnenlocaties en het houden van anderhalve meter afstand.

Toestemming
Artis had al eerder toestemming van de overheid om een vierde dag open te gaan. Men wilde echter eerst afwachten hoe de driedaagse proefopening van afgelopen weekend zou verlopen. Dat was een succes, mede door het goede weer: twee van de drie dagen waren nagenoeg uitverkocht.

Meer Artis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be