Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands opent webshop met ruim honderd verschillende souvenirs

05-05-2021, 13.07 uur

Souvenirs uit Wildlands Adventure Zoo Emmen zijn sinds kort online verkrijgbaar. Het Drentse dierenpark lanceerde onlangs een eigen webshop. Daarmee ging een langgekoesterde wens van Wildlands in vervulling, vertelt een woordvoerster aan Looopings.

"Al tijdens de eerste coronasluiting vroegen veel bezoekers ons of ze iets uit de parkwinkels konden bestellen", aldus de voorlichtster. "Nu kunnen we aan deze vraag voldoen." De webwinkel is te vinden op wildlands.nl/webshop.

Op dit moment biedt men online meer dan honderd verschillende producten aan, waaronder knuffels, boeken, speelgoed, mokken, pins, sleutelhangers, armbandjes, kussens en beeldjes. De souvenirs worden gecategoriseerd per themagebied in Wildlands: Jungola, Serenga en Nortica.

Medewerkers
Wildlands benadrukt dat de shop volledig is ingevuld door het eigen personeel. "De opmaak, de teksten en de foto's zijn door onze medewerkers gemaakt. We zijn erg trots op het resultaat." De komende tijd wordt het assortiment uitgebreid. Het park rekent 4,95 euro verzendkosten voor bestellingen tot 50 euro.

Een aandenken kopen in Wildlands zelf is momenteel niet mogelijk: de dierentuin in Emmen is al sinds half december vorig jaar dicht vanwege de coronacrisis. "Uiteraard blijft de webshop bestaan als het park straks weer de deuren opent", aldus de woordvoerster.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be