Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Droomvlucht krijgt mega-opknapbeurt

12-12-2012, 17.03 uur

De Efteling gaat de twintigste verjaardag van Droomvlucht in volgend jaar vieren met een enorme opknapbeurt. In het najaar is de iconische attractie maar liefst drieënhalve maand uit de running.

Vanaf 2 september 2013 staat Droomvlucht in de steigers en de omvangrijke renovatie is pas halverwege december ten einde. "Droomvlucht wordt klaargemaakt voor de komende twintig jaar", zegt een woordvoerster. "Zowel op technisch als op esthetisch vlak."

Op hele nieuwe scènes hoeven we niet te rekenen. Wel is de kans groot dat de wachtrij eindelijk een fatsoenlijk thema krijgt. Het verbouwen van de wachtruimte is een lang gekoesterde wens van directielid Olaf Vugts, die de huidige meandering al eens "een varkensstal" noemde.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be