Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Isla Mágica

Spaans pretpark gaat 4D-film draaien uit Europa-Park

18-04-2021, 12.07 uur

Bezoekers van het Spaanse pretpark Isla Mágica kunnen dit jaar kijken naar een 4D-film uit het Duitse attractiepark Europa-Park. In de 4D-bioscoop van Isla Mágica wordt in 2021 de productie Nachts im Park vertoond.

De twaalf minuten durende film speelt zich af in Europa-Park. Bekende attracties als lanceerachtbaan Blue Fire en houten achtbaan Wodan worden uitgebreid in beeld gebracht. Bovendien zijn de hoofdrollen weggelegd voor de mascottes van het Duitse park, de muizen Ed en Edda Euromaus.

Nachts im Park werd ontwikkeld door Mack Animation, de animatietak van Europa-Parks zusterbedrijf MackMedia. De film is al sinds 2018 te zien in het Magic Cinema van Europa-Park.

Internationaal
De internationale versie die in Isla Mágica gaat draaien, heet Chaos in Wonderland. Het park - gelegen in de Zuid-Spaanse stad Sevilla - is van plan om weer open te gaan op zaterdag 29 mei.Meer Isla Mágica
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be