Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dinoland Zwolle

Thierry Baudet twijfelt over bestaan dino's: Dinoland nodigt hem uit

17-04-2021, 20.15 uur

Hebben dinosaurussen echt bestaan? Politicus Thierry Baudet lijkt daar zijn twijfels over te hebben. Op Twitter zette de Forum voor Democratie-leider vraagtekens bij een bewering over dino's. Reden voor pretpark Dinoland in Zwolle om hem uit te nodigen voor een bezoek.

"Ja, sommigen geloven dat er daadwerkelijk 'dinosauriërs' hebben bestaan. Ooit. Enfin. Who knows...", reageerde Baudet op iemand die sprak over zevenhonderd verschillende soorten uitgestorven dino's. Directeur Martyn Besselsen van Dinoland wist niet wat hij las.

"Nou, we know", meldt hij. "We hebben vele tientallen bewijzen in ons park dat dinosauriërs écht hebben bestaan. Pootafdrukken, botten en hier en daar zelfs echt rondlopende dinosauriërs."

Vrijkaarten
Besselsen kan dan ook niet wachten om Baudet te ontvangen. De vrijkaarten liggen klaar. Bovendien krijgt de fractievoorzitter een persoonlijke rondleiding als hij op de uitnodiging ingaat. Een ludieke actie, geeft de Dinoland-baas toe. Hij benadrukt dat het park geen politiek statement wil maken.

Meer Dinoland Zwolle
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be