Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Muziekfestival Down The Rabbit Hole verhuist eenmalig naar Walibi

15-04-2021, 16.40 uur | Reacties

Op het festivalterrein van Walibi Holland vindt komende zomer een extra evenement plaats. Muziekfestival Down The Rabbit Hole, dat normaal gesproken gehouden wordt in een recreatiegebied in de Gelderse gemeente Beuningen, verhuist eenmalig naar Walibi.

Op die manier kan de organisatie gebruikmaken van de faciliteiten van Lowlands, dat gepland staat voor vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 augustus. Down The Rabbit Hole volgt het weekend erna, op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 augustus. Vanwege de geluidsvergunning duren de acts tot 23.00 uur.

Eigenlijk stond Down The Rabbit Hole op de agenda voor het weekend van 2 tot en met 4 juli. Omdat de organisatie het risico op afgelasting dan nog te groot vindt, wordt het evenement eenmalig naar het einde van de zomer verplaatst.

Defqon
Eerder werd al duidelijk dat hardstylefestival Defqon.1 dit jaar niet doorgaat, net als in 2020. Het evenement had tussen vrijdag 25 en zondag 27 juni plaats moeten vinden naast Walibi Holland.Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be