Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris gaat meer focussen op gelijkheid en diversiteit

15-04-2021, 09.16 uur | Reacties

Disneyland Paris gaat zich inzetten voor meer gelijkheid en diversiteit op de werkvloer en in de parken. Om die reden worden de trainingen voor het personeel aangepast. De afgelopen decennia kregen medewerkers vier kernwaarden mee: veiligheid, beleefdheid, show en efficiƫntie.

Daar komt nu een vijfde term bij: inclusiviteit. "We streven naar het creƫren van een omgeving waar iedereen zich gewaardeerd en welkom voelt", meldt Disney. "De toevoeging van deze kernwaarde zal ons er constant aan herinneren dat iedereen welkom moet zijn." Een YouTube-video legt uit waar de wijziging vandaan komt.

De verandering geldt voor alle Disney-resorts wereldwijd. Tegelijkertijd worden de strikte regels voor werknemers versoepeld. "Onze nieuwe aanpak biedt medewerkers meer flexibiliteit om zichzelf uit te drukken, bijvoorbeeld op het gebied van kapsels, sieraden, nagelstijlen, kostuumkeuzes en zichtbarende tatoeages."Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be