Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
BillyBird Park Hemelrijk

Brabants pretpark opent pop-up-camping in juli en augustus

15-04-2021, 08.46 uur

Bezoekers van het Brabantse pretpark BillyBird Park Hemelrijk kunnen in de zomermaanden blijven slapen. Van vrijdag 9 juli tot en met maandag 6 september wordt bij het familiepark een tijdelijke camping ingericht: Camping Hemels. Verblijfsgasten krijgen onbeperkt toegang tot het BillyBird Park.

Het concept komt van vier ondernemers uit de evenementenbranche. De initiatiefnemers spreken over "luxe accommodaties en voorzieningen". Het is ook mogelijk om met een eigen tent, caravan of camper langs te komen.

Voor kinderen zijn er extra activiteiten op Camping Hemels. Zij kunnen 's ochtends puzzelen, kleuren, knutselen en spelletjes spelen, waarna ze 's middags een bezoek kunnen brengen aan het pretpark. Speciaal voor volwassenen wordt er een beachbar gerealiseerd, met themadiners, spelletjesavonden en livemuziek.

Reserveren
Reserveren kan via campinghemels.nl. Abonnementhouders krijgen 10 procent korting. BillyBird Park Hemelrijk is dit jaar niet het enige Nederlandse park met een tijdelijke camping: Toverland en Burgers' Zoo komen met ongeveer hetzelfde concept.

Meer BillyBird Park Hemelrijk
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be