Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Foto's: drie kermisattracties in grootste attractiepark van Engeland

13-04-2021, 15.08 uurBeeld: @TowersTimes

Het grootste pretpark van Engeland huisvest enkele tijdelijke attracties. Wie dit jaar een bezoek brengt aan het Britse attractiepark Alton Towers komt op drie verschillende plekken kermisattracties tegen. Die kregen de namen Mixtape, Roller Disco en Funk'n'Fly.

Fansite TowersTimes publiceerde enkele foto's. De tijdelijke toevoegingen moeten de capaciteit van het park opkrikken in coronatijd. Alton Towers gaf de attracties een ander uiterlijk dan op de kermis, met nieuwe decoraties. Bovendien bedacht men een speciale marketingcampagne met een knipoog naar de jaren tachtig.

Alton Towers ging gisteren weer open voor publiek na een maandenlange sluiting. Later dit jaar opent het nieuwe themagebied The World of David Walliams, met daarin de darkride Gangsta Granny: The Ride. In dat parkdeel werd ook een vierde kermisattractie opgebouwd, die tot nu toe nog niet in gebruik is genomen.

Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be