Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Satirisch reclamefilmpje presenteert milieustraat als alternatief voor pretpark

13-04-2021, 13.02 uur | Reacties

Nu de pretparken al maanden gesloten zijn, moeten gezinnen met kinderen op zoek naar alternatieve dagjes uit. Het satirische Vlaamse tv-programma De Ideale Wereld heeft wel een suggestie: de milieustraat. In een lollig reclamefilmpje wordt een afvalverwerkingsbedrijf gepresenteerd als "een magische plek boordevol avontuur".

Een vader, moeder en dochter beleven de tijd van hun leven in een containerpark, zo laat de fictieve commercial zien. Kinderen kunnen zich vergapen aan bijvoorbeeld hard plastic en glas. Voor bezoekers die houden van "lekker griezelen", is er klein gevaarlijk afval. Een souvenirtje mag niet ontbreken.

"Laat je betoveren door deze wondere wereld van steenpuin en snoeihout", zegt een voice-over. "Het plezantste park van ons land, in elke gemeente. Waar je niet alleen je oude gloeilampen achterlaat, maar ook al jouw zorgen."Meer nieuws
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be