Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Slapen onder de achtbaan is een succes: tentjes worden nu ook geveild

15-04-2021, 21.49 uur | Reacties

Een winactie met een avontuurlijke overnachting in Attractiepark Slagharen is een succes. Het pretpark liet tijdens het paasweekend verschillende prijswinnaars in een tentje onder lanceerachtbaan Gold Rush slapen. Vanwege de enorme belangstelling is besloten om de actie te verlengen.

Nadat in eerste instantie vier gezinnen gebruik konden maken van de bijzondere locatie, kwam er een tweede weekend voor twee gezinnen. Daarvoor werd samengewerkt met publieke omroep RTV Oost.

Komend weekend zijn de tentjes - geleverd door de firma YALA - wederom gevuld. De unieke slaapplekken werden afgelopen week geveild via VakantieVeilingen.nl. Het verblijf is inclusief ontbijt en een familiepizza.

Vakantiehuisje
Mocht het toch te koud zijn om in een tentje te slapen, dan kunnen de logees uitwijken naar hun eigen Nevada-vakantiehuisje. De opbrengsten gaan naar een goed doel, namelijk het Nationaal Fonds Kinderhulp.

Slagharen hoopt op dinsdag 11 mei weer volledig open te kunnen. In de tussentijd zijn alleen verblijfsgasten welkom. Zij mogen gebruikmaken van afhaalrestaurants, souvenirwinkels en een handjevol kleinschalige attracties in het pretpark. Ook zijn er extra activiteiten.Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be