Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Inferno treft bouwer Aquanura

09-12-2012, 08.00 uur | Reacties

Misschien wel het meest ironische nieuws van 2012. De bouwer van 's werelds grootste waterfonteinen is getroffen door een gigantische brand. Gisterochtend ontplofte er een transformator vlakbij het hoofdkwartier van WET Design (Californië), bekend van de Efteling-attractie Aquanura. Helaas waren er even geen sierlijke sproeiers voorhanden om het vuur te blussen. Meer dan 120 brandweermannen moesten van hun bed worden gelicht. Toen zij arriveerden was het complex van 1400 vierkante meter al bijna volledig uitgebrand. Voorlopig rollen er geen nieuwe megafonteinen meer van de lopende band. Alle apparatuur ging in rook op.

Meer nieuws
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be