Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

40 meter lange waterglijbaan wordt geveild

10-04-2021, 09.24 uur

Wie nog plek heeft in de achtertuin, kan nu bieden op een 40 meter lange waterglijbaan. Op een veilingsite wordt de glijbaan van een Limburgs zwembad geveild, gefabriceerd door de firma BoerSlides & Disco. Het startbod is 3050 euro.

Daar komen nog veilingkosten en btw bij. Daardoor zijn bieders in totaal minimaal 4317,89 euro kwijt. De veiling, te vinden op de website van BVA Auctions, loopt tot maandagmiddag 12 april. Het demonteren en ophalen gebeurt vervolgens op afspraak.

De waterglijbaan is afkomstig uit sportcomplex Polfermolen in Valkenburg. Naast de waterattractie worden honderden andere producten geveild, waaronder fitnessapparatuur, zwembadkluisjes, telefoons, kapstokken, kleedkamerbanken, zwembadtrappen, duikpoppen en danspalen.

Sluiten
Recreatiecentrum Polfermolen zorgt al sinds de opening in 2002 voor problemen. Zo waren er veel lekkages en lieten de tegels van het zwembad los. Na veel gesteggel over de hoge onderhoudskosten besloot de gemeente over te gaan tot het sluiten van het zwembad- en fitnessgedeelte.Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be