Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling nodigt medewerkers uit voor wandeling door het park

09-04-2021, 20.19 uur | ReactiesBeeld: @promenadefotos

Medewerkers van de Efteling krijgen deze week de kans om weer eens iets van hun werkplek te zien. Personeelsleden zijn uitgenodigd voor een coronaproof wandeling door het attractiepark, met een vaste route. Enkele attracties zijn dan operationeel.

Dat bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. "Onze collega's konden ervoor kiezen om op donderdag, vrijdag of zaterdag in tweetallen door het park wandelen, om weer een beetje gevoel te krijgen met het park waar ze zo trots op zijn."

Daarbij was het ook mogelijk om ritjes te maken in darkride Symbolica en familieachtbaan Max & Moritz. Verder waren de bouwplaatsen van eetgelegenheid Bäckerei Krümel en speelgebied Nest onderdeel van het ommetje, net als de vernieuwde kamers in het Efteling Hotel en het Gildehuis, de werkplaats van de Efteling.

Experiment
Het initiatief had meerdere redenen. "Een mooie bijkomstigheid is dat we op deze manier ook medewerkers kunnen trainen voor de attracties en de procedures", weet de voorlichter. De Efteling gaat over twee weken weer één dagje open voor een Fieldlab-experiment. Het park is al bijna vier maanden dicht vanwege het coronavirus.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be