Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris: ingang Buzz Lightyear Laser Blast vernieuwd

08-04-2021, 10.41 uur

De grote opknapbeurt van Buzz Lightyear Laser Blast in Disneyland Paris nadert de voltooiing. Eén van de belangrijkste zichtbare wijzigingen bevindt zich aan de buitenkant. De entree van de attractie heeft een nieuw uiterlijk gekregen.

Eerder was de façade zwart met witte sterren en rode laserstralen. Nu oogt het exterieur donkerblauw, met lichtblauwe lijnen. Die vormen abstracte patronen van planeten. Verder werden tweedimensionale decoraties van drieogige Toy Story-aliens van de gevel gehaald. Bovendien verdween de achterhaalde zin "Inspired by Disney-Pixar's Toy Story 2".

De interactieve darkride uit 2006 is al vijftien maanden gesloten voor onderhoud. In die tijd werden de decors opnieuw geschilderd en installeerde men led-verlichting. Ook zijn de schietdoelen vervangen.

Datum
Zodra Disneyland Paris toestemming krijgt om weer open te gaan, kan de attractie in gebruik genomen worden. Er is nog geen datum bekend. Eigenlijk had de renovatie van Buzz Lightyear Laser Blast afgelopen zomer al afgerond moeten zijn.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be