Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Souvenirwinkel Toverland vanaf volgende week open

08-04-2021, 09.43 uur

Toverland opent volgende week een grote souvenirwinkel. Vanaf maandag 12 april is het mogelijk om te komen winkelen in Mundo Magica, de grote shop in entreegebied Port Laguna. De rest van het attractiepark moet voorlopig gesloten blijven door de landelijke coronaregels.

De winkel gaat alleen open voor personen die vooraf een afspraak hebben gemaakt, minimaal vier uur van tevoren. "Het is elke dag mogelijk om een tijdvak van twintig minuten te reserveren tussen 10.00 en 17.00 uur", meldt Toverland.

Dat kan door te mailen met retail@toverland.nl of - als een afspraak dezelfde dag nog moet plaatsvinden - door te bellen met 088-3248720. Wanneer er plek is, kunnen bezoekers zich vijf minuten vóór aanvang van het tijdslot melden bij de Gastenservice.

Mondkapje
Zij moeten alleen komen, of met mensen uit hun eigen huishouden. Het dragen van een mondkapje is verplicht. "Desinfecteer je handen en raak alleen souvenirs aan die je wenst te gaan kopen", staat verder in de voorwaarden. Abonnees krijgen 5 procent korting op hun aankopen.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be