Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Plopsaland voegt Marie Verhulst toe aan Samson-zone

05-04-2021, 16.49 uur

Plopsaland De Panne geeft Marie Verhulst, het nieuwe baasje van de pratende hond Samson, een vaste plek in het attractiepark. Het Kermisplein van Samson & Gert wordt op dit moment getransformeerd tot het Kermisplein van Samson & Marie.

Alle vlaggen en borden in het themadeel zijn al aangepast. Binnenkort verschijnt ook een standbeeld van Marie naast de kiosk in het midden van het gebied. Het oude beeld van Gert wordt niet weggehaald: zijn opvolgster komt ernaast te staan.

Hier en daar zijn ook nog tekeningen van Gert zichtbaar. Zo verdwijnt het oorspronkelijke baasje niet helemaal van het toneel. Marie Verhulst is de dochter van Studio 100-baas Gert Verhulst. Sinds eind 2019 is ze de vaste metgezel van Samson.

Lobby
Samson & Marie kregen ook hun eigen kamer in het nieuwe Plopsa Hotel, dat binnenkort geopend moet worden. Bovendien staat in de lobby van het hotel een standbeeld van Marie, tussen tal van andere Studio 100-personages.

Op het Kermisplein van Samson & Marie staan een brandweermolen, een zweefmolen, een rondrit met safaritrucks, botsauto's, een ballonnenmolen en een carrousel. Verder zijn er enkele horecagelegenheden te vinden.Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be