Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen verkoopt mondkapjes met mascottes

04-04-2021, 18.21 uur

Bezoekers van Attractiepark Slagharen kunnen vanaf dit seizoen speciale Slagharen-mondkapjes dragen. Het pretpark verkoopt nu mond- en neusmaskers met daarop de gezichten van de wasberen Randy en Rosie, de mascottes van Slagharen.

Ze zijn in principe bedoeld voor kinderen. Horecadirecteur Hjalmar Kaiser en algemeen directeur Dave Storm hebben de kapjes inmiddels ook uitgeprobeerd, blijkt uit een foto. Daarnaast zijn er nieuwe mondkapjes verkrijgbaar met het Slagharen-logo erop, in verschillende maten voor volwassenen.

De herbruikbare maskers kosten 4 euro per stuk. In alle publiek toegankelijke gebouwen van Slagharen is het dragen van een mondkapje verplicht voor bezoekers van 13 jaar en ouder.

Winkelen
Het nieuwe Slagharen-seizoen begon vrijdag, al zijn voorlopig alleen vakantiegasten welkom. De mechanische attracties staan stil. Het is wel mogelijk om op afspraak te winkelen in enkele souvenirwinkels in de Main Street.





Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be