Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Dierenborden Burgers' Zoo te koop in souvenirwinkel

31-05-2021, 09.47 uur

In de souvenirwinkel van dierentuin Burgers' Zoo worden sinds kort bijzondere informatieborden verkocht. Bezoekers kunnen een replica mee naar huis nemen van de borden die bij de dierenverblijven staan. Daarop staan feiten en weetjes over de diersoorten.

"Het gaat om prints van de meest populaire, actuele dierenborden in ons park", vertelt een woordvoerder. Ze kosten 19,95 euro per stuk. "Het zijn mooie aanwinsten voor thuis, op kantoor of in de klas."

De borden zijn 36 centimeter hoog en 60 centimeter breed. Er zijn tien verschillende varianten verkrijgbaar: met een cheeta, een leeuw, een giraffe, een olifant, een gorilla, een tijger, een zeekoe, een pinguïn, een stokstaartje en een aardvarken.

Coronargels
Sinds vorig jaar verkoopt Burgers' Zoo ook al kopieën van borden die de coronaregels duidelijk maken. Daarop staat de tekst "Houd afstand" met een pictogram van een dier en een pijl die anderhalve meter aangeeft.Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be