Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen in zee met Dunkin' Donuts

05-04-2021, 12.45 uur

Attractiepark Slagharen gaat een samenwerking aan met Dunkin' Donuts. Het beroemde Amerikaanse donutmerk krijgt later dit jaar een eigen horecalocatie in de Main Street van het Overijsselse pretpark. Dat valt te zien op de nieuwe parkplattegrond van 2021.

De donutketen vestigt zich in een pand tussen restaurant Cartwright's en 4D-bioscoop El Teatro. Eerder was daar eetgelegenheid County Court te vinden. Over een tijdje worden er verschillende soorten donuts en koffiespecialiteiten geserveerd.

Slagharen is voorlopig alleen geopend voor vakantiegasten. Zusterpark Movie Park Germany nam vorig jaar al een Dunkin'-locatie in gebruik. Beide parken zijn onderdeel van dezelfde groep; Parques Reunidos.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be