Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parc Astérix

Drie bezoekers Parc Astérix veroordeeld voor massale vechtpartij

02-04-2021, 11.36 uur

Drie bezoekers van het Franse pretpark Parc Astérix zijn veroordeeld voor een massale vechtpartij. Op 10 juli vorig jaar brak een gevecht uit in het station van houten achtbaan Tonnerre de Zeus. Twee medewerkers raakten zwaargewond.

Eén personeelslid moest het voorval bekopen met een gebroken neus, een collega liep een gebroken rib en een hersenschudding op. Beelden van de ruzie, die oorspronkelijk op Snapchat verschenen, gingen binnen de kortste keren viral op social media.

Het opstootje draaide om een man die zijn pet was verloren. Toen hij te horen kreeg dat de pet pas aan het eind van de dag gepakt kon worden, begonnen zijn familieleden zich ermee te bemoeien.

Rechter
Zo ontstond een felle discussie met het aanwezige personeel, die ontaardde in de vechtpartij. Drie mannen - twee van 28 jaar, één van 30 - moesten donderdag voor de rechter verschijnen.

Daarover bericht dagblad Le Parisien. De drie vechtersbazen kregen verschillende straffen: twee maanden cel, 800 euro boete en een taakstraf. Het petje waar de ruzie over begon, zou nooit meer zijn teruggevonden.Meer Parc Astérix
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be