Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Opening van hypermodern restaurant Europa-Park uitgesteld tot 2022

02-04-2021, 09.32 uur

Europa-Park moet de opening van een hypermodern restaurant uitstellen. Het Duitse attractiepark was van plan om dit jaar de bijzondere eetgelegenheid Eatrenalin in gebruik te nemen. Dankzij allerlei moderne technieken en een transportsysteem moet dineren daar een attractie worden.

Het belevingsrestaurant was aangekondigd voor de zomer van 2021. Toen dat onhaalbaar bleek, begon Europa-Park te communiceren dat Eatrenalin zou openen in het najaar van 2021. Nu valt op de officiële Eatrenalin-website te lezen dat de opening is verplaatst naar 2022.

Over het concept is nog niet veel bekend. De afgelopen maanden kwamen wel enkele ontwerpen en patenten naar buiten. "Het doel is om de gastronomie opnieuw uit te vinden en de gasten emotioneel te raken", liet Europa-Park-directeur Thomas Mack optekenen.

Rulantica
Eatrenalin wordt gebouwd tussen VR-attractie Yullbe en themahotel Krønasår, in de buurt van Europa-Parks waterpark Rulantica. Het is de bedoeling om het concept later op meer plekken neer te zetten. Zo zijn er plannen voor vestigingen in steden als New York en Tokio.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be