Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen weer open zonder attracties: dit is er wél te beleven

03-04-2021, 13.45 uur

Attractie- en Vakantiepark Slagharen is weer open, maar vanwege de landelijke coronaregels staan de mechanische attracties voorlopig stil. Wie er toch op uit wil, kan vanaf dit weekend wel blijven slapen in Slagharen. Ter compensatie zorgt het Overijsselse pretpark voor extra activiteiten en entertainment.

Zo is het nu mogelijk om minigolf te spelen op het Fonteinplein bij de entree. Kinderen kunnen cakejes bakken en knutselen. Mascottes Randy en Rosie zijn aanwezig voor een kinderdisco in de openlucht. Tijdens de paasdagen worden er eieren verstopt op de sportvelden bij het vakantiepark. Verder organiseert Slagharen online bingo's en quizzen.

Sportieve vakantiegasten krijgen de kans om te tennissen, te volleyballen en te voetballen. Horecalocaties zijn open voor het afhalen van eten en drinken. In de souvenirwinkels kan op afspraak gewinkeld worden. Voor de warme dagen is er waterspeeltuin Sunny Beach.

Jumbo
Het pretpark is toegankelijk als wandelgebied. Bovendien staat de themamuziek aan. Fans kunnen dus al wel langs de attracties struinen en bekijken wat er afgelopen winter allemaal veranderd is. Zo werd olifantenmolen Jumbo opgeknapt. De renovatie van de thrillride Enterprise is nog in volle gang.

Later dit seizoen heropent de klassieke Monorail uit 1978 als Pioneer Express 63. De attractie komt in het teken te staan van de rijke geschiedenis van Slagharen. Het park opende in 1963.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be