Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland past assortiment foodtruck aan: ijsjes, wraps en paaseitjes

01-04-2021, 08.37 uur

Nu de lente is begonnen, wordt het assortiment van de foodtruck bij Toverland aangepast. Vanaf komend weekend verkoopt de zogeheten ToverTruck ook ijsjes en wraps. Daarnaast zijn er tijdens de paasdagen - van zaterdag 3 tot en met maandag 5 april - speciale paashapjes verkrijgbaar.

Zolang Toverland gesloten moet blijven, is op de parkeerplaats van het Limburgse attractiepark een tijdelijk horecapunt te vinden. Daar kunnen wandelaars uit de omgeving hapjes en drankjes afhalen.

Een nieuw ijsgerecht met de naam Kids Twister Extreme (2,50 euro) bestaat uit een Ola-ijsje, ijs met meloen-, aardbei-, citroen-, appel- en bosbessensmaak, cheesecake-topping, mini-marshmallows, chocoladekrullen en aardbeipartjes. Aan een Ben & Jerry's-chocoladeijsje op een stokje voegt Toverland karamelsaus, karamelblokjes, speculooskruimels en aardbeipartjes toe (3,50 euro).

Kaassaus
Verder staan vanaf nu vegetarische wraps en kipwraps (6 euro) op het menu, net als een vegetarische variant op loaded fries (6 euro), met kaassaus. Ook nieuw: fruitlimonade, donuts in lentekleuren en suikerwafels met aardbeien en slagroom.

Bovendien serveert de ToverTruck in het verlengde paasweekend carrot cake (3,50 euro) en een paasdonut (2,50 euro) met een paashaasje, chocolade-eitjes en discodip. Het kraampje is geopend op zaterdagen en zondagen, steeds van 10.00 tot 17.00 uur. Eerder werd besloten om de truck ook op vrijdagen open te stellen, maar is het park weer op teruggekomen.





Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be