Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Heide Park Resort

Duits attractiepark Heide Park verhoogt entreeprijs tot boven 50 euro

30-03-2021, 18.26 uur | Reacties

De toegangsprijs van het Duitse pretpark Heide Park doorbreekt dit jaar de grens van 50 euro. Entreekaarten kosten komend seizoen 52 euro per persoon aan de kassa. Vorig jaar vroeg het park nog 49 euro voor een ticket voor volwassenen.

Voor kinderen tussen 3 en 11 jaar moet 41 euro betaald worden in 2021. Vorig jaar was dat nog 39 euro. Online krijgen bezoekers korting. Heide Park opent dit jaar geen nieuwe attractie. In 2020 voegde het park een ballonnenmolen voor kinderen toe.

Eigenlijk had het nieuwe seizoen op 27 maart moeten beginnen. Door de coronaregels in Duitsland is dat moment uitgesteld naar een nader te bepalen datum.

Europa-Park
Met een ticketprijs van 52 euro behoort Heide Park tot de duurste attractieparken van Duitsland. Phantasialand vraagt dit jaar 54,50 euro, een dagje Europa-Park kost 55 euro. Bij Movie Park Germany moet voor een standaardticket 50 euro afgerekend worden.

Meer Heide Park Resort
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be