Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Allwetterzoo Münster

Bezoekers Duitse dierentuin kunnen zich gratis laten testen op corona

30-03-2021, 12.57 uur

Bezoekers van een dierentuin in Duitsland kunnen zich de komende tijd gratis laten testen op het coronavirus. Op de parkeerplaats van Allwetterzoo Münster in de deelstaat Noordrijn-Westfalen is een speciale teststraat opgetuigd.

Er wordt getest op maandagen, woensdagen, vrijdagen en zondagen, steeds van 10.00 tot 13.00 uur. Wie niet naar de dierentuin gaat, kan zich ook laten testen.

Het park benadrukt dat een bezoek aan het testcentrum niet verplicht is. "En een negatieve coronatest zorgt niet voor voordelen tijdens het bezoeken van het dierenpark", meldt Allwetterzoo Münster. Zo moeten mondkapjes gewoon door iedereen gedragen worden.

Meer Allwetterzoo Münster
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be