Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Muzikale feestavond Toverland gaat ook in 2021 niet door

30-03-2021, 12.23 uur

Muziekfestival Toverland Live, dat eerder werd uitgesteld van mei 2020 naar mei 2021, gaat ook dit jaar niet door. Dat heeft het Limburgse attractiepark zojuist bekendgemaakt. Vanwege de coronabeperkingen is besloten om de feestavond opnieuw een jaar uit te stellen.

"Wat hadden we zin in een feestje op 21 mei 2021", laat Toverland weten. "Het is vast geen verrassing, maar op deze datum kunnen we ons festivalparadijs niet organiseren op de manier zoals we dat graag zouden willen: helemaal losgaan zonder beperkingen."

Daarom is er een nieuwe datum gekozen: zaterdag 21 mei 2022. "Samen zorgen we we ervoor dat het leven weer een feestje wordt", belooft het park. Het initiële programma, met onder meer een optreden van André Hazes, blijft vooralsnog ongewijzigd.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be