Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Gröna Lunds Tivoli

Video: Zweeds pretpark test nieuwe aanwinst Monster

30-03-2021, 14.10 uur

Eén van de spectaculairste nieuwe achtbanen in Europa staat in Zweden. Pretpark Gröna Lund in Stockholm is van plan om dit jaar de inverted rollercoaster Monster te openen. De testritten zijn al in volle gang, blijkt uit een indrukwekkende video van een fan.

Monster is 700 meter lang en 34 meter hoog. Passagiers - hangend onder de baan - gaan meermaals over de kop, met een topsnelheid van 90 kilometer per uur. YouTube-kanaal FABH Adventures was erbij toen de aanwinst afgelopen week getest werd.

Gröna Lund is al meer dan een jaar gesloten vanwege de strenge coronaregels voor Zweedse attractieparken. Eigenlijk zou Monster op zaterdag 24 april opengaan. Gisteren liet het park weten dat de heropening uitgesteld is tot zaterdag 1 mei. Ook die datum is nog onder voorbehoud.



Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Gröna Lunds Tivoli
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be