Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Foto's: Mardi Gras-festival in Engels pretpark Alton Towers

23-05-2021, 12.02 uurBeeld: @TowersStreet, @Just_AaronG, @ThemeParkWW

Het Engelse attractiepark Alton Towers organiseert voor het eerst een eigen Mardi Gras-festival. Tot en met 20 juni staat het pretpark in het teken van het internationale straatfeest, dat tegenwoordig vooral bekend is door bonte parades in de Amerikaanse stad New Orleans.

Bezoekers van Alton Towers komen op verschillende plekken kleurrijke decorstukken en muzikale entertainmentacts tegen. Elk themagebied wordt vertegenwoordigd door een groep met een eigen podium.

Daarnaast is er een Food Street waar buitenlandse gerechten geserveerd worden. Ook zijn er Mardi Gras-souvenirs verkrijgbaar. Het evenement zit inbegrepen bij de entreeprijs van Alton Towers.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be