Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park deelt eerste beelden van virtualreality-attractie onder water

27-03-2021, 22.41 uur

Europa-Park tilt virtual reality naar een hoger niveau met de komst van Snorri Snorkling: een VR-beleving onder water. Bij waterparadijs Rulantica wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan een losstaande VR-waterattractie. Op social media deelt het Duitse pretpark foto's van het nieuwe complex.

Het VR-zwembad - met een glazen zijwand - is nu nog leeg. Bezoekers grijpen straks al drijvend in het water een stalen hendel vast. Dankzij een waterdichte virtualreality-headset krijgen ze een totaal andere omgeving voorgeschoteld. Snorri is de naam van een paarse inktvis die fungeert als de mascotte van Rulantica.

De tarieven van Snorri Snorkling zijn nog niet bekend. Ook is er nog geen openingsdatum. Europa-Park en Rulantica moeten voorlopig gesloten blijven vanwege de coronamaatregelen in Duitsland. Beide bestemmingen zijn al sinds afgelopen najaar dicht.





Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be