Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Puy du Fou España

Video: eerste beelden van nieuw themapark Puy du Fou España

31-03-2021, 11.54 uur

In Spanje is afgelopen weekend het nieuwe themapark Puy du Fou España opengegaan. Een promotievideo geeft een goed beeld van wat de bestemming precies te bieden heeft. Puy du Fou España draait - net als het originele Puy du Fou-park in Frankrijk - volledig om entertainment.

Bezoekers krijgen vier verschillende historische spektakelshows voorgeschoteld: een 360 graden-theatervoorstelling, een vogelshow, een paardenshow en een walkthrough-show. Op geselecteerde dagen staat er ter afsluiting ook een groot avondspektakel op het programma, na zonsondergang.

Die avondvoorstelling draait al sinds 2019. Nu is er een volledig park omheen gebouwd. Het project kostte bijna 200 miljoen euro. Puy du Fou España ligt bij Toledo, de hoofdstad van de Spaanse regio Castilië-La Mancha. De komende jaren moet het park van dertig hectare verder uitgebreid worden.

Meer Puy du Fou España
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be