Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Hotel Disneyland Paris wordt vaccinatiecentrum

21-04-2021, 09.36 uur

Eén van de hotels van Disneyland Paris wordt de komende tijd ingezet als een vaccinatielocatie. Het conventiecentrum van Disney's Newport Bay Club Hotel dient vanaf zaterdag 24 april als een plek waar Fransen hun coronaprik kunnen krijgen.

"De lokale autoriteiten kunnen daar de COVID-19-vaccins distribueren aan de lokale gemeenschap", meldt Disney in een verklaring. Het centrum gaat open op zaterdagen en zondagen van 09.30 tot 17.30 uur. Een afspraak maken kan via het online platform Doctolib.

Voorlopig is Newport Bay Club gesloten voor bezoekers, net als de Disney-parken. Het vaccinatiecentrum wordt in ieder geval gescheiden van het hotel, belooft Disney. De logistieke operatie is in handen van de brandweer van het Franse departement Seine-et-Marne, onder toeziend oog van de regionale gezondheidsdienst ARS.

Duizend vaccins
Het is de bedoeling om elke zaterdag en zondag duizend vaccins te leveren. "Disneyland Paris is trots om de autoriteiten hiermee te kunnen ondersteunen", meldt operationeel manager Eric Marion in een verklaring.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be