Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell: plan voor nieuwe Tikibad-glijbaan staat in de ijskast

26-03-2021, 09.32 uur

Een plan voor een nieuwe glijbaan in het Tikibad van Duinrell is door de coronacrisis in de ijskast beland. De directeur van het Wassenaarse attractiepark kondigde in de zomer van 2019 een nieuw soort waterglijbaan aan. Die had in 2020 moeten openen.

Het gaat om een 'oval slide': een ovaalvormige, gesloten glijbaan waar meerdere personen tegelijk vanaf kunnen glijden. Door de coronaproblematiek is het project voor onbepaalde tijd uitgesteld, bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

"We hebben als Duinrell ieder jaar een flinke wensenlijst met leuke vernieuwingen voor ons park", zegt de voorlichtster. "Daar stond vlak voor corona de nieuwe glijbaan op, maar soms moeten we andere keuzes maken en meebewegen met de markt."

Bovenaan
Om die reden is er het afgelopen jaar geïnvesteerd in verblijfsrecreatie. "We hebben ons gericht op de uitbreiding van ons vakantiepark, maar de glijbaan staat nog steeds bovenaan onze wensenlijst voor na corona."

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be