Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris gaat medewerkers vaccineren tegen corona

24-03-2021, 12.29 uur

Disneyland Paris start met een eigen vaccinatieprogramma. Voor bepaalde medewerkers regelt Disney zelf een coronaprik, zodat ze beschermd aan het werk kunnen. Voorlopig gaat het om 55-plussers in een risicogroep.

Zij vallen in die categorie als ze twee of meer medische aandoeningen hebben. De cast members kunnen bij hun werkgever een vaccinatie aanvragen, op vrijwillige basis.

"Deze gratis dienst, die ter plaatse wordt aangeboden, is in overeenstemming met de protocollen die zijn opgesteld door de autoriteiten", meldt Disney in een brief aan personeel.

Voorraden
Wie interesse heeft, kan zich aanmelden bij de medische afdeling van Disneyland Paris. Vervolgens worden per persoon twee afspraken gemaakt. "Aangezien Disney afhankelijk is van de beschikbaarheid van door de overheid verstrekte vaccinvoorraden, kunnen afspraken worden uitgesteld."

Vanwege het coronavirus zijn de Disney-parken al sinds eind oktober 2020 gesloten voor bezoekers. De afgelopen maanden ging men uit van een heropening op 2 april, maar dat gaat niet door. Er is nog geen nieuwe datum geprikt.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be