Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Nieuw eetkraampje vol zoetigheden in Toverland

23-03-2021, 11.13 uur

Toverland werkt aan een nieuw eetkraampje waar binnenkort allerlei zoete lekkernijen verkrijgbaar zijn. Aan de rand van het overdekte themagebied Wunderwald, achter de nostalgische draaimolen Karussell, ontstaat de horecalocatie Süßhaus.

Voor het ontwerp wordt voortgeborduurd op het verhaal achter de nabijgelegen bobsleebaan Maximus Blitz Bahn, gebaseerd op de Oostenrijkse uitvinder Maximus Müller. Hij komt ook terug in het ontwerp van het Süßhaus. Een schminkhuisje dat in 2019 openging, is in dezelfde stijl opgetrokken.

Toverland belooft een "magische uitstraling". "Zo zal er bijvoorbeeld van alles gaan bewegen, gaan buizen borrelen en is er een bijzonder doorkijkluik." De popcornketel die gebruikt wordt, is een onderdeel van een oude speeltuinglijbaan uit het park.

Ben & Jerry's
De bouw van het uitgiftepunt duurt zo'n vier weken. Het assortiment bestaat straks uit ijscups van Ben & Jerry's, suikerspinnen, meerdere soorten popcorn en Slush Puppies. De openingstijden kunnen per dag verschillen.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be