Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Floriade Expo

Floriade 2012 in elk opzicht mislukt: ontevreden bezoekers, miljoenen euro's verlies

02-12-2012, 11.00 uur

De Floriade 2012 was geen succes. En niet alleen omdat veel bezoekers ontevreden naar huis gingen. Vooral in financieel opzicht heeft de overschatte tuinbouwexpo jammerlijk gefaald.

Er werd een verlies geleden van zo'n 9 miljoen euro, schrijft Dagblad De Limburger op basis van goed ingevoerde bronnen. Hoofdoorzaak: er kwamen zat mensen, maar die schrokken zo van de torenhoge horecaprijzen dat ze niets meer durfden uit te geven.

Directeur Paul Beck had nog wel plechtig beloofd winst te zullen gaan maken. Morgenavond geeft de burgemeester van Venlo een persconferentie over het debacle. Een voorlichter van de Floriade ontkent ondertussen in alle toonaarden dat er überhaupt cijfers bekend zijn. Er zou in Limburg nog volop gerekend worden.

Meer Floriade Expo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be