Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Vlogger luistert veertien uur achter elkaar naar hetzelfde pretparknummer

22-03-2021, 09.18 uur

Een Britse pretparkfan is afgelopen weekend een merkwaardige uitdaging aangegaan. Jack Silkstone (21) uit Londen heeft geprobeerd om veertien uur achter elkaar te luisteren naar hetzelfde nummer: de grimmige soundtrack van de achtbaan The Smiler in Alton Towers.

Dat is geen vrolijk deuntje. De muziek van The Smiler, geproduceerd door de firma IMAscore, kenmerkt zich door angstaanjagende klanken, onheilspellend gepingel en akelig hoog gelach. De ludieke actie was live te volgen op het YouTube-kanaal van Silkstone.

"Ik hou van het nummer, maar veertien uur...", verzuchtte de vlogger bij aanvang van de marathon. Het getal veertien werd niet voor niets gekozen: The Smiler gaat veertien keer over de kop. Daarmee heeft Alton Towers een wereldrecord in handen.

Kijkers
Uiteindelijk heeft de youtuber de volledige veertien uur volgemaakt, van 07.00 tot 21.00 uur. De ludieke actie trok zondag verspreid over de dag ruim 19.000 kijkers.



Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be